برای فروش

خرید ویلا دوبلکس جنگلی

تماس بگیرید

جهت استعلام قیمت بروز تماس بگیرید.

    نعمت آباد, چمستان

    کد ملک: 269

بررسی کلی
کد ملک: 269
آدرس: نعمت آباد, چمستان
نوع: ویلا جنگلی
متراژ زمین: 500 متر مربع
متراژ بنا: 270 متر مربع
شکل بنا: دوبلکس
سن بنا: نوساز
چشم انداز: دید به جنگل
موقعیت ملکی: شهرکی
کاربری زمین: مسکونی
نوع سند: تک‌برگ
خواب‌ها: 3
سرویس‌بهداشتی: 1
امکانات و ویژگی‌ها
  • حیاط سازی
  • هوشمند سازی شده
  • کنتور آب
  • کنتور برق
  • کنتور گاز
  • دیوار کشی
  • کابینت
توضیحات

خرید ویلا دوبلکس جنگلی

اگر علاقه مند به خرید ویلا در شمال هستید و مدتهاست اندیشه داشتن یک ویلا جنگلی لوکس و مدرن را در ذهن خود می پروانید خرید ویلا دوبلکس جنگلی در نعمت آباد چمستان گزینه ای ایده ال برای شماست. نمای خارجی لوکس و جذاب در کنار تجهیزات ایده ال این ویلای جنگلی را تمام عیار کرده است و با همان نگاه اول حسابی شیفته‌ی آن خواهید شد. کافیست سری به ویلا دوبلکس جنگلی در چمستان بزنید تا به معنای واقعی خریدی دلچسب را تجربه کنید.

امتیازات ویلا

 توجه به امتیازات و ویژگی های ویلا در زمان خرید ویلا بسیار اهمیت دارد و باعث می شود ویلایی همه چیز تمام و با امکاناتی که از آن انتظار دارید خریداری کنید. یکی از برجسته ترین امتیازات این ویلا نوساز در چمستان داشتن سند تک برگ است که حس اطمینان را به شما القا می کند.
رومی بودن نمای این عمارت باشکوه جای هیچ حرفی را باقی نگذاشته و با طراحی خارق العاده و منحصر به فردی که دارد در میان دیگر ویلاهای شهرک جایگاه ویژه ای را به خودش اختصاص داده و بی شک شما را در همان نگاه اول مجذوب خودش می کند. طراحی نمای ویلا جنگلی به قدری باشکوه است که شما را حیرت زده خواهد کرد. خصوصا به محض ورود به ویلا نوساز و اختصاص دادن بخش اعظمی از متراژ زمین به حیاط ویلا، وجود باغچه هایی منظم در محوطه حیاط و همچنین دلباز بودن و بزرگی محوطه شما را شیفته خودش می کند.
ویلا دوبلکس در چمستان ویلایی تمام عیار است که با توجه به کیفیت ساخت، استفاده از مرغوبترین مصالح و طراحی مدرن در گروه ویلاهای لوکس و مدرن چمستان قرار گرفته است و برای افراد خوش سلیقه انتخابی هوشمندانه و ایده آل است. اگر به دنبال لوکس ترین و زیباترین ویلا دوبلکس در منطقه خوش آب و هوای چمستان هستید بی درنگ این ویلای جنگلی را خریداری کنید.
وجود 3 خواب مستر بزرگ و دلباز با پنجره هایی قدی از دیگر امتیازات برجسته ویلا جنگلی دوبلکس در شمال است که با تزیین فضای داخلی، داشتن آشپزخانه ای دلباز و اتاق خواب هایی بزرگ و بهره گیری از متریال سرامیک برای کفپوش  حس آرامش را به شما القا می کند. در کنار تمامی این ویژگی ها، وجود تراسی بزرگ در طبقه فوقانی این عمارت باشکوه یکی از امتیازات تحسین برانگیز این ویلا جنگلی در چمستان است که به شما  این امکان را می دهد که به دور از هرگونه تنش و فکر و خیالی در خلوت های شبانه خود غرق در رویاپردازی هایتان شوید و تمامی دغدغه های روزهای گذشته را به فراموشی بسپارید.
همچنین چشم اندازی زیبا از کوهپایه و پوشش متراکم مازندران می تواند شما را حسابی غافلگیر کند و صبح هایتان را با دیدن این ویوی زیبا و به یادماندنی آغاز کنید و از زیبایی های طبیعت بکر و سرسبز مازندران لذت ببرید.

لوکیشن ویلا

ویلا دوبلکس جنگلی با قرار گیری در شهرکی ویلایی نشین، منطقه ای خوش آب و هوا، نزدیکی به جاده اصلی، نگهبانی 24 ساعته، امکانات رفاهی و تفریحی گزینه ای مناسب برای خانواده ها و مجردین است.

مکان (تقریبی)
تیم اول‌خونه
توصیه می‌کنیم پیش از بازدید، برای دریافت قیمت دقیق و اطلاعات بیشتر، با کارشناس این ویلا تماس بگیرید.
درخواست بازدید
املاک ویژه

جدیدترین ملک

رضا عظیمی
رضا عظیمی
24 میلیارد
پیش: 5 میلیارد
ویلا همکف شهرکی با حیاط دلباز
برای فروش
ویلا جنگلی

کرات کتی, چمستان

  • 2
  • 200 متر
  • 100 متر
  • شهرکی
دلینا رضایی
دلینا رضایی
3 میلیارد
پیش: 990 میلیون
رضا عظیمی
رضا عظیمی
11 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
ویلا دوبلکس مبله با سند تک برگ
برای فروش
ویلا جنگلی

حسن آباد, نوشهر

  • 3
  • 200 متر
  • 190 متر
  • مستقل
رضا عظیمی
رضا عظیمی
7 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
رضا عظیمی
رضا عظیمی
25 میلیارد
پیش: 5 میلیارد
خرید ویلا دوبلکس با مدارک تکمیل و مستقل
برای فروش
ویلا جنگلی

صلاح الدین کلا, نوشهر

  • 3
  • 350 متر
  • 350 متر
  • مستقل
رضا عظیمی
رضا عظیمی
16 میلیارد
پیش: 4 میلیارد
ویلا نیم دوبلکس مدرن شهرکی خوش قیمت
برای فروش
ویلا جنگلی

سالده علیا, چمستان

  • 2
  • 200 متر
  • 130 متر
  • شهرکی
دلینا رضایی
دلینا رضایی
4 میلیارد
پیش: 1 میلیارد
خرید ویلا همکف ارزان با ویو جنگل
برای فروش
ویلا جنگلی

نعمت آباد, چمستان

  • 2
  • 120 متر
  • 70 متر
  • شهرکی
دلینا رضایی
دلینا رضایی
2 میلیارد
پیش: 840 میلیون