برای فروش

خرید ویلا استخردار در نوشهر

تماس بگیرید

جهت استعلام قیمت بروز تماس بگیرید.

    ونوش, رویان

    کد ملک: 1267

بررسی کلی
کد ملک: 1267
آدرس: ونوش, رویان
نوع: ویلا جنگلی
متراژ زمین: 350 متر مربع
متراژ بنا: 300 متر مربع
شکل بنا: دوبلکس
سن بنا: نوساز
چشم انداز: دید به جنگل
موقعیت ملکی: شهرکی
کاربری زمین: مسکونی
نوع سند: تک‌برگ
خواب‌ها: 4
سرویس‌بهداشتی: 8
امکانات و ویژگی‌ها
  • استخر
  • کولر گازی
  • پنجره دوجداره
  • حیاط سازی
  • روفگاردن
  • تراس
  • هوشمند سازی شده
  • کنتور آب
  • کنتور برق
  • کنتور گاز
  • کابینت
  • درب ضد سرقت
  • ویلا شهرکی
  • نور پردازی
  • نگهبانی
توضیحات

خرید ویلا استخردار در نوشهر - امیررود

داشتن یک ملک خصوصی در شمال در این روزهای شلوغی بسیار ارزشمند است. من به شخصه آخره هفته‌ها که می شود به بهانه خرید ویلا در شمال در سایت های زیادی گشت و گذار می کنم تا هم از قیمت ویلای شمال چیزی دستگیرم شود و هم بیشتر با شهرهای مازندران آشنا شویم.
خرید ویلا در هریک از شهرهای این استان به معنای واقعی روح بخش است. همینکه نزدیک دریا و جنگل باشید نعمتی فوق العاده است چه برسد به اینکه یک ویلا جنگلی در نوشهر بخرید و یا در جاده آب پری رویان صاحب یک ویلا تریبلکس کلید نخورده شوید. گوشه به گوشه این استان زیبا و دل انگیز است و هر کسی را برای داشتن پناهگاهی شخصی وسوسه می کند.

امتیازات ویلا در نوشهر

 سالیان سال است که خرید ویلا در شمال خصوصا خرید ویلا در مازندران طیف وسیعی از خریداران ویلا را به خودش اختصاص داده است. زمانیکه راهی شمال می‌شویم همه چیز عجیب به دل می نشیند. سرسبزی جنگل روح را احیاء می کند و بهترین مقصد برای افرادیست که می خواهند به معنای واقعی به آرامش برسند.
شاید خرید ویلا در مازندران یکی از بهترین کارهایی باشد که می توانید برای آرامش روح و جسممان انجام دهیم. ویلاهای متنوع و خوش سبک با معماری‌های خارق العاده‌ای انتظارمان را می کشد تا کلید یکی از آنها را به دست بگیریم و با اعضای خانواده و دوستان به آنها معنا ببخشیم.
یک ویلا جنگلی لوکس در قلب شمال و کلی خاطرات ماندگار، دلنشین و دوستداشتنی است که به راحتی شما را برای خرید ویلا در مازندران متقاعد می کند. 360 متر زمین و 350 متر بنا با 4 مستر روم بزرگ و زیبا از ویژگی های اولیه این ویلا سند دار است.
بنابراین اگر می خواهید صاحب یک ویلا جنگلی در شهری زیبا و منطقه ای برند شوید دست روی دست نگذارید و این ویلا را خریداری کنید.
ویلا استخردار در نوشهر نه تنها تمامی انشعابات شهرکی را داراست بلکه با نگهبانی شبانه روزی، شاه نشین، روفگاردنی با ویوء جنگل و دریا یک ویلای تمام عیار است که با خرید آن می توانید روزهای خوب و خوشی را در کنار دیگر اعضای خانواده و یا دوستان تجربه کنید.
شما با خرید این ویلا نوساز کمتر از 1000 متر به دریا و کمتر از 500 متر به جنگل فاصله دارید و می توانید در هر زمانی که دلتان خواست به جنگل و دریا بروید و لذت ببرید. فاصله نزدیک به جاذبه های دیدنی از امتیازات بارز و البته قابل توجه این ویلا در نوشهر است.

لوکیشن ویلا استخردار

نوشهر یکی از شهرهای دوستداشتنی در مازندران است که برای خوشگذرانی و تفریح نظیر ندارد. این شهر کوچک دلنشین و مملوء از جاذبه های گردشگری است. ویلا استخردار در نوشهر و در منطقه برند ونوش جا خوش کرده است.
منطقه ای که با اقامت در آن دلتان هیچ جای دیگری را نمی‌خواهد. منطقه ونوش به اتصالات جاده‌ای نزدیک است. همچنین دسترسی به دریا و جنگل هم راحت است و با خرید این ویلا جنگلی اقامتی تکرارنشدنی را تجربه خواهید کرد.

مکان (تقریبی)
تیم اول‌خونه
توصیه می‌کنیم پیش از بازدید، برای دریافت قیمت دقیق و اطلاعات بیشتر، با کارشناس این ویلا تماس بگیرید.
درخواست بازدید
املاک ویژه

جدیدترین ملک

دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
8,100 میلیارد
پیش: 2 میلیارد
ویلا همکف مدرن نوساز
برای فروش
ویلا جنگلی

سنگتاب, چمستان

  • 2
  • 140 متر
  • 80 متر
  • شهرکی
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
2,300 میلیارد
پیش: 1 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
8,200 میلیارد
پیش: 2,400 میلیارد
ویلا مدرن سنددار، نوساز و شهرکی
برای فروش
ویلا جنگلی

امامزاده عبدالله, آمل

  • 2
  • 218 متر
  • 100 متر
  • شهرکی
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
3,700 میلیارد
پیش: 1,100 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
8,500 میلیارد
پیش: 2,100 میلیارد
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
2 میلیارد
پیش: 1 میلیارد
خرید ویلا ارزان در محمودآباد
برای فروش
ویلا جنگلی

محمودآباد, محمودآباد

  • 1
  • 185 متر
  • 90 متر
  • مسکونی
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
تماس بگیرید
فروش ویلا فلت نقلی
برای فروش
ویلا جنگلی

سرخرود, سرخرود

  • 2
  • 400 متر
  • 130 متر
  • مسکونی
دلنیا رضایی
دلنیا رضایی
تماس بگیرید